2,5 dl sokeria
2 kpl keltuaista
200 g voita
400 g maitorahkaa
1 tl vaniljasokeria
1 dl mantelirouhetta
1 dl rusinoita
1 kpl sitruunaa (mehu)
1 kpl appelsiinia (mehu)
2 dl kuohukermaa
Js käytät puista muottia, laita se likoamaan.
Vatkaa puolet sokerista ja keltuaiset vaahdoksi. Vatkaa loput sokerista ja voi vaahdoksi. Sekoita vaahdot ja rahka tasaiseksi massaksi. Lisää vaniljasokeri, mantelirouhe, rusinat ja mehut ja lopuksi kevyesti vaahdotettu kerma.
Kaada massa kostutetulla sideharsolla vuorattuun muottiin. Pane paino päälle ja valuta pashaa vuorokausi jääkaapissa.
Kumoa pasha tarjoiluvadille, poista harso ja tarjoa pasha pääsiäisaterian jälkiruokana.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti? Lyhytkin palaute piristää mieltä!