Mustaherukka-valkosuklaamuffinit
50 g voita
2 kananmunaa
2,5 dl
maitoa
1 tl
vaniljasokeria
4,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
leivinjauhetta
200 g
pakastemustikoita
150 g
valkosuklaata
Sulata voi MicroCook-astiassa. Vatkaa
kananmunat, maito ja vaniljasokeri. Lisää voi joukkoon. Sekoita vehnäjauhot,
sokeri ja sitruunankuoriraaste ja leivinjauhe keskenään ja lisää
kananmunaseokseen.
Rouhi valkosuklaa ExtraChefissä. Sekoita
puolikohmeiset mustaherukat ja valkosuklaarouhe varovasti taikinaan Kaapimella.
Taikina saa jäädä hieman kokkareiseksi. Täytä Kuppikakkuvuoat ¾ asti. Vuokaa
ei tarvitse voidella, riittää kun huuhtelet sen vedellä ennen käyttöä.
Paista 20 min 175
asteessa.
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!