Tee tilaus

Tee tilaus -kortteja netistä

Voit tilata kortteja tai muita tuotteita joko sähköpostilla piak (ät) elisanet.fi tai kommentilla. Ilmoita haluatko jonkun valmiin kortin, esim painettuja löytyy varastosta vai tehdäänkö henkilökohtaisempi kortti. Nyt valikoimaan on tullut myös muita tuotteita.

Tämän hetken korttitarjoukset:

Tässä aiempia korttimalleja aiheittain.

Prototyyppejä uusista tuotteista

Sovitaan aikataulu ja yksityiskohdat, sekä hinta. Voit noutaa valmiin tuotteen Järvenpäästä tai maksaa postikulut, jolloin lähetän tuotteen postissa.


Tyypillinen asiakas tilaa personoituja onnittelukortteja useamman kerran vuodessa. Mietitään tarkkaan, mistä saaja pitäisi ja olisiko toteutus vaikka pieni piirros tai akvarellimaalaus vai käsintehty persoonallinen kortti.

Tarjoussettejä menee netin kautta ja niitä kysellään markkinoilla ja tapahtumissa. Yksittäisiä kortteja on myös tarjolla, mutta setillä on kerralla erilaisia kortteja varastoon.

Yritykset voivat tilata joulukortteja omilla painatuksilla. Mikäli yritys tukee jotain hyväntekeväisyyskohdetta, tulee sekin näkyviin saajille.Ja voihan sitä tilata vaikka suklaakortit henkilökunnan piristykseksi.

Päätin äskettäin, että uskallan tarjota omia maalauksiani myyntiin. Haluaisitko tarjota helppoa aihetta, jota voisin lähteä kokeilemaan? Katsotaan sitten tuliko sutta vai sekundaa. Päätät työn nähdessäsi, tehdäänkö kaupat.

Viime aikoina tuotevalikoima on kasvanut linnunpönttöihin, hyönteishotelleihin, lintulautoihin ja katuharjoihin. Näitä on mennyt ihan mukavasti.

Aikataulut vaihtelevat. Joskus uusi tuote syntyy vauhdilla, toisinaan mietintämyssy jauhaa pidempään.


Maksutavat: käteinen, kortti, lasku, Mobilepay, Google pay, Siirto

Isommasta erästä kannattaa pyytää tarjous. Katso, mitkä mallit kiinnostavat ja ota yhteyttä piak (ät) elisanet.fi!

Kommentit