Arvostelut

 Asiakkaiden kommentteja


 

Pian ihastuttavat kortit niin tavoittavat saajansa sielunmaiseman 😍 

 

I bought three unique and cute little houses. I feel joy and happiness every time I look at them. Needless to say, the birds in my yard are happy, too! Thank you, Pia!

 

Käännyn Pian puoleen aina kun haluan muistaa läheistäni jollain ainulaatuisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Montaakaan sanaa ei tarvita, kun Pia jo siveltimellään loihtii viestin välittämisestä ja saajan tärkeydestä. Asiointi on superhelppoa ja sovittuun toimitusaikaan voi luottaa. ISO suositus!

💛💜💛💜💛💜💛💜💛

 

 

Ihania, persoonallisia kortteja

 

Kiitos kauniista persoonallisesta, toiveitteni mukaisesta kortista, hääpärille! Suosittelen kun haluat yksilöllisen kortin! 👍

 

 

Ihanat, kauniit kortit. 😍

 

 

Olen monta vuotta tilannut Pialta personoituja kortteja. Tilaus toimii niin että kerron Pialle kortin saajasta ja Pia toteuttaa ne omalla ihanalla tyylillään. Olen myös itse saanut kaikista parhaan ja minua kuvaavan kortin Pian tekemänä. Usein Pia toteuttaa kortit tosi nopealla aikataululla.

 

 

Olen heittänyt Pialle myös ideoita erilaisista isommista töistä samaan tyyliin. Pian tekemä taulu ilahduttaa kodissamme ja upea linnunpönttö näkyy pihallamme.

 

 

Ostan nykyään kaikki korttini Pian korttipuodista. Kortit ovat kauniita ja erilaisia kuin kaupasta voi ostaa. Erityisesti olen pitänyt luontoaiheista ja suloisista eläimistä. Pian tyyli on monipuolinen akvarelleista valokuviin. On taito vangita juuri tietty koskettava hetki kuvaan tai maalaukseen.

 

 

Minulla on ystäväperhe, jonka hääkutsusta inspiroituen on Pia osannut tehdä aivan ihastuttavat hääkortin, kortin vauvakutsuille sekä tervetuloa elämään- kortit molemmille lapsille.  Tälle perhelle en enää muualta uskaltaisikaan tilata kortteja- sen verran hekin tykkäävät Pian tyylistä. Kaikki muutkin tilatut kortit ovat olleet erityisen uniikkeja ja kauniita.


 

Olen ostanut monta vuotta Pian kortteja ja hän tekee henkilökohtaisesti persoonalliset kortit opiskeluista valmistuneille, syntymäpäiväsankareille, eläkkeelle jääville tai kaikista ilon tai surun hetken kohdanneille ihmisille laidasta laitaan. Kortit ovat persoonallisia ja erikoisia, joita on ilo ostaa ja joita ei voi saada kaupasta , joten siksikin kortin saaneet aina ihastuvat niihin ja tietävät saaneensa henkilökohtaiset ja juuri hänelle tehdyn kortit, joka eivät varmaan joudu suoraan roskikseen.

Outi

 

Pian kanssa pitkä yhteinen tuttavuus. Tilatessani kortteja annan muutaman vihjeen saajasta esim. harrastus, ammatti, lempiväri. Tai kerron muutamalla sanalla mitä ja millainen ”tunnelma” kortissa pitäisi olla. Ja aina, ihan aina on Pia osannut tulkita viestini oikein ja lopputulos on ollut upea. Saajat ovat olleet riemuissaan, eivät ymmärrä miten on mahdollista saada näin ihania, henkilökohtaisia, juuri heille ajateltuja kortteja.

Susanna Järvenpäästä

 

 

Yhdyn Susannan palautteeseen. Olen itse hiukan hidas ja huonokin korttien ostaja, sen tähden arvostan Piassa sitä että yksilöidyn kortin voi saada nopeallakin toimitusajalla. Pian korttipaketit on myös sellaisia että ne käy moneen tarpeeseen, sen takia minulla on niitä kaapissa varalla.

Kirsi

 

Mietin, millainen on tyypillinen asiakas. Heitä on monenlaisia. 

0 comments