Minusta


Olen 50+ mummo taaperoikäiselle pojalle ja olen asunut koko ikäni Keski-Uudellamaalla. Minulla on Miisu-kissa ja harrastan vesivärimaalausta ja kalligrafiaa. Teen kortteja sekä painattamalla maalauksista, että askartelemalla. Kortteja valmistuu lähinnä tilaustöinä ja myyntiin. 

Valikoimasta löytyy myös muita tuotteita. Viimeisimpänä harrastuksena on mukaan tullut valokuvaus.

Ei, en ole piirtänyt koko ikääni. Aloitin kalligrafian vuosituhannen vaihteessa ja pensselit otin varastosta nelikymppisenä. Kortteja olen tehnyt jo pidempään.

Haluan oppia lisää ja käyn viikoittain maalausryhmässä ja kalligrafiakurssilla. Usein pistän pajan pystyyn myös kotona, sillä harjoittelu on näissä lajeissa tärkeintä. 

Pääasiallinen tekniikkani on akvarelli, vesivärit, mutta nyt myös akryylivärit erilaisiin projekteihin. Käytän laadukkaita Schmincke Hodaram ja Aqua Drop -akvarellivärejä sekä Amsterdam-akryylivärejä. 

Kalligrafiassa käytän kynänvarren ja metalliterien kanssa hierrettävää tankomustetta, valmiita musteita, guassia ja akryylivärejä tarpeen mukaan.

Miten voin auttaa?

2 comments

 1. Minäpä eksyin tänne sinun askartelujen äärelle ihastelemaan. Kauniita kortteja ja taiteita olet tehnyt. Itse pidän myös askartelu puuhista...täytyy tänää pari korttia väsätä.
  Mukavaa uutta vuotta ja iloisia askartelu hetkiä sinulle. Polkuni johtaa tänne toistekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Blogin pitäminen on hauskaa ja antoisaa. Onnea sille matkalle!

   Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti? Lyhytkin palaute piristää mieltä!