Minusta

Fannidolls Bella Jolanda eli Miisu

Olen Pia Korhonen, 50+ iältäni ja mummo leikki-ikäiselle pojanpojalle. Olen asunut koko ikäni Keski-Uudellamaalla. Minulla on Miisu-kissa ja harrastan vesivärimaalausta ja kalligrafiaa. Teen kortteja sekä painattamalla omista maalauksista, että askartelemalla.
Viimeisimpänä harrastuksena on mukaan tullut valokuvaus.
Ei, en ole piirtänyt koko ikääni. Aloitin kalligrafian vuosituhannen vaihteessa ja pensselit otin varastosta nelikymppisenä. Kortteja olen tehnyt jo pidempään.

Pääasiallinen tekniikkani on akvarelli, vesivärit, mutta nyt myös akryylivärit erilaisiin projekteihin. Käytän pääasiassa laadukkaita Schmincke Hodaram ja Aqua Drop -akvarellivärejä sekä Amsterdam-akryylivärejä. 

Kalligrafiassa käytän kynänvarren ja metalliterien kanssa hierrettävää tankomustetta, valmiita musteita, guassia ja akryylivärejä tarpeen mukaan.

Blogin nimi on sanaleikki nimestäni ja luonteenlaadusta. Kaikki pitäisi saada valmiiksi heti ja kiireellä, pian ja nopeasti.

Miten voin auttaa?

2 comments

 1. Minäpä eksyin tänne sinun askartelujen äärelle ihastelemaan. Kauniita kortteja ja taiteita olet tehnyt. Itse pidän myös askartelu puuhista...täytyy tänää pari korttia väsätä.
  Mukavaa uutta vuotta ja iloisia askartelu hetkiä sinulle. Polkuni johtaa tänne toistekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Blogin pitäminen on hauskaa ja antoisaa. Onnea sille matkalle!

   Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?