Social Media

Minusta

Fannidolls Bella Jolanda eli Miisu

Korhosen Pia Järvenpäästä, moikka!

 Pian ja nopeasti on sanaleikki nimestäni ja luonteenlaadusta. Kaikki pitäisi saada valmiiksi heti ja kiireellä, pian ja nopeasti.

 Harrastan vesivärimaalausta ja kalligrafiaa. Kortteja teen painattamalla omista maalauksista ja askartelemalla. Parasta on tehdä tilauksesta yksilöityjä kortteja saajan mieltymyksiä mukaillen.

 Ei, en ole piirtänyt koko ikääni. Aloitin kalligrafian vuosituhannen vaihteessa ja pensselit otin varastosta 15 vuotta sitten. Kortteja olen tehnyt jo pidempään. Kun lähettämieni joulukorttien määrä alkoi nousta, painatin ensimmäiset omat postikortit. Nyt niitä on kertynyt jo monenlaisia.

Pääasiallinen tekniikkani on akvarelli, vesivärit, mutta nyt myös akryylivärit erilaisiin projekteihin. Tavoitteena on jotain päivänä pystyä yhdistämään kalligrafiaa vesiväritöihin. Viimeisimpiä tuttavuuksia on lyijy- ja värikynät, sekä vahaliidut.

 Paja on yksiöni keittiönpöydällä ja varastona toimii vaatekaappi ja kellarin häkkivarasto. Pienissä puitteissa mennään, mutta silti osa tuotoista menee Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön. 

 

Seuraa tekemisiäni somessa

Facebook 

Instagram

 


Miten voin auttaa?

2 kommenttia

 1. Minäpä eksyin tänne sinun askartelujen äärelle ihastelemaan. Kauniita kortteja ja taiteita olet tehnyt. Itse pidän myös askartelu puuhista...täytyy tänää pari korttia väsätä.
  Mukavaa uutta vuotta ja iloisia askartelu hetkiä sinulle. Polkuni johtaa tänne toistekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Blogin pitäminen on hauskaa ja antoisaa. Onnea sille matkalle!

   Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS