Yhteystiedot

 
 
Pia Korhonen, Järvenpää
piak (ät) elisanet.fiHarrastuksista

Olen 50+ mummo ja asunut koko ikäni Keski-Uudellamaalla. Olen wannabe akvarellimaalari ja treenailen kalligrafiaa. Teen ja myyn kortteja. Ja nyttemmin myös muuta kivaa pientä lahjavinkkiä. Viimeisimpänä harrastuksena on mukaan tullut valokuvaus.

Ei, en ole piirtänyt koko ikääni. Aloitin kalligrafian vuosituhannen vaihteessa ja pensselit otin varastosta nelikymppisenä. Kortteja olen tehnyt jo pidempään.

Haluan oppia lisää ja käyn viikottain maalausryhmässä ja kalligrafiakurssilla. Usein pistän pajan pystyyn myös kotona, sillä harjoittelu on näissä lajeissa tärkeintä. 

Pääasiallinen tekniikkani on akvarelli, vesivärit, mutta nyt myös akryylivärit erilaisiin projekteihin. Käytän laadukkaita Schmincke Hodaram ja Aqua Drop -akvarellivärejä sekä Amsterdam-akryylivärejä. 

Kalligrafiassa käytän hierrettävää tankomustetta, valmiita musteita, guassia ja akryylivärejä tarpeen mukaan. Seuraavassa linkissä kerron harrastuksestani tarkemmin.

Lisää kalligrafiasta


Kommentit

 1. Minäpä eksyin tänne sinun askartelujen äärelle ihastelemaan. Kauniita kortteja ja taiteita olet tehnyt. Itse pidän myös askartelu puuhista...täytyy tänää pari korttia väsätä.
  Mukavaa uutta vuotta ja iloisia askartelu hetkiä sinulle. Polkuni johtaa tänne toistekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Blogin pitäminen on hauskaa ja antoisaa. Onnea sille matkalle!

   Poista

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti? Lyhytkin palaute piristää mieltä!