Ritvan taatelikakku
1,5 dl vettä
1 pkt taatelia (n.300g)
200 g voita
2 kananmunaa
2-3 dl sokeria
½ dl maitoa tai kermaa
n.4½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1-2 tl vaniljasokeria
1 pkt taatelia (n.300g)
200 g voita
2 kananmunaa
2-3 dl sokeria
½ dl maitoa tai kermaa
n.4½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1-2 tl vaniljasokeria
Kiehauta vesi ja taateli kattilassa. Lisää voisula seokseen ja munat
yksitellen ja sekoita. Anna jäähtyä. Lisää taikinaan sokeri, kerma tai
maito sekä vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe,
vaniljasokeri. Sekoita varovasti tasaiseksi massaksi. Kaada taikina
Tupperware Silikoni Kruunuvuokaan.
175 astetta uunin alatasolla 45 min-1 tunti.
Silikonivuokia ei tarvitse voidella, riittää kun huuhtelet vedellä ennen käyttöä. Kakku irtoaa helposti ja siihen jää hieman kiiltävä pinta.
175 astetta uunin alatasolla 45 min-1 tunti.
Silikonivuokia ei tarvitse voidella, riittää kun huuhtelet vedellä ennen käyttöä. Kakku irtoaa helposti ja siihen jää hieman kiiltävä pinta.
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!