1 l puhdistettuja kantarelleja, tatteja tai suppilovahveroita
2 kesäsipulia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
2 dl kasvislientä
2 dl ruokakermaa
200 g lehtikaalia
80 g ilmakuivattua kinkkua
suolaa
mustapippuria myllystä
timjamia
pastaa
Pilko sienet ja paista isolla pannulla, kunnes neste on haihtunut.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Lisää pannulle öljy sekä sipulit ja timjami. Paistele 2–3 minuuttia sekoitellen.
Kaada pannulle kasvisliemi ja kerma. Kiehauta seos. LIsää revitty lehtikaali ja hauduta hetki.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää kastikkeeseen. Mausta pippurilla ja suolalla.
Hienonna kinkku ja lisää se pannulle. Tarjoa sellaisenaan tai raastetun parmesaanin kanssa.
Alkuperäinen ohje: Helsingin Sanomat 9/2019
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!