Social Media

Kolmas kerta toden sanoo....

Maistiaisin ensimmäisestä sivusta

Osallistun kolmannen kerran kalligrafien kiertokirjaan, josta muodostuu oma kirja kunkin toivomusten mukaan. Lähetämme elokuussa kirjeen, jossa on oman kirjan ensimmäinen sivu ja ohjeet sivujen rakentamiseen. Joka kuukausi teemme toisillemme sivuja kirjaan ja vuoden kuluttua oma kirja saapuu postissa. Silloin on aika sitoa kirja valmiiksi. 

Kohokuviointi

 Itse määrittelin aiheen kirjaani ja toivoin kohokuviointia ja mielellään jotain kuvitusta. Todella mielenkiintoista nähdä, mitä muut saavat aiheesta ideoitua!

Sidonnan voi tehdä haluamallaan tavalla ja se kannattaa ottaa huomioon jo ohjeita lähettäessä. Tarvitaanko esim. sivun vasempaan laitaan sidontavaraa.

Ensimmäinen sivuni on sinisävyinen, mutta sitä ei edellytetä muilta
 

Pääasia on kalligrafian kirjoittaminen, mutta voi toivoa esim. tiettyä väriä tai aihetta. Runoja, sanontoja, ehkä lähetät listan valmiista lauseista, joista kukin voi valita mieleisensä. Sivun saa koristella haluamallaan tavalla. 


Laitan tähän viestiin pienen teaserin, kuinka kirja alkaa edetä. Koko kirjan julkaisen sitten, kun kaikkien sivut ovat valmiit. 

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS