Syksyn kurssit alkavat, aivan loistavaa!

 

Vesijumppa on mieluinen liikuntamuoto


Kylläpä on suu hymyssä, kun opistojen kurssit taas alkavat! Tulee viikkoon rytmiä ja pääsee harjoittelemaan uusia taitoja ja kehittämään vanhoja. 

Tänä syksynä ohjelmassa on mm Järvenpään opiston Piirustusta ja maalausta etäohjauksessa, sekä vesijumppaa. Pidän etäkursseista, joten olen varannut pari kurssia myös muualle Suomeen, Porin, Oulun ja Etelä-Karjalan opistoihin. Vantaalla on hybridikurssi, jossa osa illoista on lähiopetusta ja osa etänä.

Olen jo vuosikymmeniä plarannut opiston ohjelmat hiirenkorville, tosin nyt on jo pitkään ollut mahdollista tutustua kiinnostaviin kursseihin netissä. Käyn heti juhannuksen jälkeen tarkistamassa tarjonnan ja kirjaamassa itselleni ylös kiinnostavat kurssit. 

Tänä syksynä innostuin erityisesti seuraavista: 

Sitten pitääkin tehdä karsintaa, mille kursseille voi osallistua. Mitkä menevät päällekkäin ja milloin sattuu muuta menoa.

Käytän monipuolisesti eri opistojen tarjontaa, koska erikoiskursseja ei kannata ihan viereisissä opistoissa varmaan järjestääkään. Olen todella kiitollinen tästä nykyisestä mahdollisuudesta osallistua kursseille etänä ympäri Suomen. Jotain hyvää koronastakin! 

Verkkokurssit mahdollistavat opiskelun kotoa, joten voin osallistua vaikka kuinka hienoille kursseille ympäri Suomea ja oikeastaan tarjonta on maailmanlaajuinen. Monesti verkkokursseista saa myös tallenteen, joten opiskelu ei ole riippuvainen myöskään kellonajasta. Voit käydän kurssin läpi sinulle sopivana ajankohtana ja vaikka palastella kurssin pienempiin osiin. Kerrata ja toistaa tärkeimmät osuudet yhä uudelleen. 

Lähin opisto, Järvenpään opisto, on kuitenkin aina rakkain. Siellä olen käynyt ihan nuoresta lähtien. Ensin erilaisissa jumpissa ja kädentaidon ryhmissä. Sitten tulivat mukaan taideaineet ja sitten onkin ollut menoa. 

Opistossa kuunnellaan herkällä korvalla asiakkaiden toiveita. Olen itsekin saanut pari toivomaani kurssia listalle ja olen ollut siitä kovin tyytyväinen.

0 comments