Social Media

Muotojen tutkiskelua

 

Vihreäsävyisiä kollaasikortteja

Piirtämisessä, maalaamisessa -ja myös askartelussa on mielenkiintoista käyttää erilaisia muotoja. Kulmikkaita, pyöreitä, ohuita ja leveitä, keveitä ja paksuja. Tummia ja vaaleita, värikkäitä ja mustavalkoisia. Pysty- ja vaakaviivoja, sekä diagonaaleja.

Fodder Challenge -haasteen kolmantena päivänä tehtiin kollaaseja omista materiaaleista. Ensin harjoiteltiin mustavalkoisia kuvioita, joita voi kehitellä vaikka kuinka pitkälle vaikka doodlailun hengessä. 

Mustavalkoisia muotoja

 

Seuraavaksi otettiin mukaan värit. Kannattaa valita rajallinen määrä värejä, jotta ne sopivat hyvin yhteen eri välineillä. Tein pohjan akryyliväreillä ja käytin myös erilaisia kyniä ja vahaliituja. 

Värillisiä muotoja

 Siveltimen lisäksi käytin palettiveistä, kuplamuovia, aaltopahvia, sapluunoita ja itse akryylimassasta tekemiäni möhköleimasimia.  

Arkista leikattiin paloja kollaasia varten

Arkista etsittiin mieluisia alueita ja yhdistettiin niitä mustavalkoisten kuvioiden kanssa. Mukaan voi laittaa erilaisia samaan väriteemaan kuuluvia itse värjättyjä papereita valmiita vaihtoehtoja. Palaset sommiteltiin ja liimattiin korttipohjaan Matta mediumilla.

Tästä haasteen osasta vastari @juliehamiltoncreative #fodderchallenge

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS