Social Media

Vain kolme kuvaa kuukaudessa - huhtikuu

Vain kolme kuvaa kuukaudessa / Kristiina K on kuvahaaste, jossa julkaistaan kuukausittain kolme kuvaa, joiden aihe alkaa ko kuukauden alkukirjaimella. Tällä kerralla siis huhtikuu = H. 

Sattuipa somasti, että jokaiseen kuvaan tuli oranssia :)


Hevisaurus

Vain kolme kuvaa kuukaudessa / Kristiina K on kuvahaaste, jossa julkaistaan kuukausittain kolme kuvaa, joiden aihe alkaa ko kuukauden alkukirjaimella. Tällä kerralla siis H = huhtikuu. 

Hevisaurus, lapsille heavy-musiikkia soittava bändi, jonka konsertissa kävimme pikkumiehen kanssa keväällä. 

Höyheniä

Toinen sana on höyhen. Teimme viime vuoden askartelupajassa hassuja pyykkipoikatipusia, joissa oli runsas ja pöyheä pyrstö. 

Hedelmä - hengitys

Kolmatta kuvaa piti miettiä. Sitten muistin vanhan hassun kuvan, jossa tein Hedelmästä (mandariini) keuhkot (Hengitys). 

 Meneekö läpi....???


15 kommenttia

 1. Kyllä menee läpi! Tosi hienot kuvat ja erikoiset aiheet, hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu ;)

   Kiitos, piti vähän miettiä noita aiheita ja onko ne edes sopivia. Mutta ehkä näitä saa vähän soveltaa!

   Poista
  2. Kristiina, en pääse jostain syystä kommentoimaan sun blogiin, mutta tykkäsin kovasti sun valinnoista! Hujan hajan -ai mieletön!

   Poista
 2. Hyvät huhtikuun h-vastaukset 🌷
  Erikoiset. Hauskat hyvänmielen kuvat.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti menee läpi. Ajattelin heti mandariinit nähdessäni, että kävisivät hyvin keuhkoista. Värikin niin raikas, että jos saisin valita, ottaisin ehdottomasti tuollaiset energisen keltaiset keuhkot itsellenikin :).

  Ja hauskaa, että harrastat kalligrafiaa. Itsekin sitä aloittelin viime syksynä ja nyt kirvelee, kun kurssi on syksyyn asti tauolla. Toivon, että pääsen jatkamaan, koska tuntuu, että ei yksi elämä riitä siihen, mitä kaikkea haluaisin oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!

   Onko vielä niin, että meillä on yhteinen kalliagrafiaope, Vivian M Forssasta? Jos on näin, niin kerro ihmeessä terveisiä Korhosen Pialta Järvenpäästä!

   Vivian kävi vuosia sitten aika useinkin pitämässä kursseja Helsingissä ja pidin hänen tyylistään ihan valtavasti! Tosi taitava, idearikas ja taiteellinen kannustaja. ILman häntä olisin luovuttanut jo aikoja sitten.

   En päässyt kommentoimaan blogiisi, mutta aivan mahtavan kirjan olit tehnyt. Kyllä alkaa opit olla hyvin hallinnassa. Ja kalligrafiahan on mitä mahtavin harrastus, kun vaan jaksaa harjoitella. Se ei ole ihan niitä vahvimpia ominaisuuksiani ;)

   Poista
 4. Nuo "sinun" keuhot ovat ihanat, olivat muutkin kuukauden kuvat kivoja, mutta nuo keuhot! Super ihanat....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, olin kuvaa ottaessani vähän huolissani, tajuaako kukaan mitä ajan takaa. Mutta ilmeisesti kuvio aukeaa ainakin muutamalla saatesanalla :)

   Huomasithan pienet kiinnitysklemmarit, joilla kuva roikkuu siellä röntgenkuvien katseluseinällä :D Aijuu, ne näkyykin vain siellä ekassa kollaasissa.

   Poista
 5. Mandariinikuvasta tuli mieleen ’hengitä’, kun se on tärkeää ja auttaa myös rauhoittamaan itseä!

  Hyviä hoksauksia! 👌

  VastaaPoista
 6. Hevisaurusta ei muiden haastevastauksissa nähtykään, hienosti keksitty ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lapsenlapsen kanssa pääsee tutustumaan tämänkintyyppiseen kulttuuriin!

   Poista
 7. Kiva, että kerroit Hevisauruksesta. En olis muuten tiennyt, liika vanha oon varmaan. Höyhenaskartelut ja mandariinikeuhkot hengittämiseen ovat piristävästi erilaiset h-kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ajattelin ettei bändi varmaan ole kaikille tuttu. Sinänsä hauska kokoonpano, oli mummelinkin kiva seurata esitystä!

   Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS