1 l suppilovahveroita
1 sipuli
1 rkl voita
5 rkl vehnäjauhoja
1 l kasvislientä
250 g Koskenlaskija, viherpippuri -tuorejuustoa
mustapippuria myllystä
Puhdista sienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna sipuli. Paista niitä kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle liemi.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min. Jos käytät sulatejuustopalaa, kuutioi se. Lisää sulatejuusto ja sekoita, kunnes tasaista. Mausta tarvittaessa pippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.
Jos sienet jäi turhan isoiksi paloiksi, surauta pari kertaa sauvasekoittimella.
- Valio
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!