Kaksi keskikokoista kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
0,5 pkt Koskenlaskija-tuorejuustoa
500 g tomaattimurskaa
0,5 dl aurinkokuivattua tomaattia
Suolaa
Basilikaa
Mustapippuria
(Kuivattuja sieniä)
150 g juustoraastetta
Viipaloi kesäkurpitsat MandoChefillä ja hienonna valkosipuli ja aurinkokuivattu tomaatti Yrttileikkurissa.
Paista jauheliha ja lisää joukkoon valkosipuli, aurinkokuivattu tomaatti ja kuivatut sienet hienonnettuna. Sulata joukkoon sulatejuusto ja lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki. Laita UltraPro-vuokaan kerros kastiketta. Lisää tämän jälkeen vuorotellen kesäkurpitsaa ja kastiketta. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 200 asteessa 45 minuuttia.
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!