- yhden kirjolohen perkeet
- purjoa
- porkkanaa
- maustepippuria
- laakerinlehteä
- margariinia/voita
- suolaa
Voit lisätä myös
- palsternakkaa
- juuriselleriä
- sipulia
- tuoreita tillinvarsia
Puhdista ja pilko vihannekset reiluiksi paloiksi. Kuullota ne voissa ja lisää kalan perkeet, ruodot, nahka ja pää, josta on poistettu kidukset.
Lisää vesi, kuumenna kiehuvaksi. Poista reikäkauhalla harmaa vaahto. Lisää mausteet ja keitä puolisen tuntia.
Siivilöi liemi ja keitä sitä kokoon.
Voit käyttää liemen kalakeiton pohjaksi, kalapatoihin tai kalan kastikkeisiin. Voit pakastaa liemen ja jos sinulla on myös soppakalat valmiina pakkasessa, keitto syntyy hetkessä.
Muista ottaa kala ja liemi sulamaan edellisenä päivänä.
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!