Pohja
3 tl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl Oivariini juoksevaa
2 rkl vettä
Täyte
2 munaa
1 prk ranskankermaa
200 minitomaatteja
100 g fetaa
mustapippuria
suolaa
basilikaa
- Sekoita pohjan kuivat aineet kulhossa. Lisää Oivariini ja vesi. Vaivaa tasaiseksi
- Taputtele taikina piirakkavuoan (Ø n. 25 cm) pohjalle ja reunoille
- Sekoita kanamunien rakenne rikki kulhossa ja kaada joukkoon kermaviili ja juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä piirakkapohjalle ensin fetakuutiot/ murennettu feta ja osa halkaistuista kirsikkatomaateista. Kaada sitten täyte päälle ja asettele vielä muutama kirsikkatomaatti leikkuupinta ylöspäin täytteen joukkoon.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Koristele revityillä basilikan lehdillä ja anna hetki jäähtyä!
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!