Kutsukortti tytön ristäisiin


 

Tytön ristäisiin haluttiit neutraali ja lämmin kutsukortti. Otimme kuvan pienen varpaista ja lisäsimme vienon tekstin. 

Kuvia otettiin useita kymmeniä ja niistä tein muutaman ehdotuksen kutsukortiksi. Suosin neliömuotoa, se on jotenkin kaunis. Vaihtoehtona oli kyllä muitakin korttikokoja. 

Tilasimme kuvat Ifolorin palvelusta, josta kuvat saa edullisesti ja nopeasti. Pakettiin kuuluu kuoret ja tarvittaessa joko tulostan kuoriin saajien nimet ja osoitteet tai toimitan valmiit tarrat. Samalla tulee tarrat kiitoskortteja varten esim. rippikutsujen tapauksessa.

Ristiäiskutsuja voi tehdä monella tapaa. Olen tehnyt niitä käsin, kun kappalemäärä on pieni. Jos määrä on yhtään suurempi tai muuten halutaan suosia valokuvia, teettäminen on kätevää. Riippuu ihan tilanteesta. Valokuvan sijaan kortteja voi teettää myös maalauksista tai esim. sommitelmista.

Jos painatan pelkät kortit paikallisessa painossa, otan lähtökohdaksi kuorikoot, joita löytyy varastosta. Perinteisen aakutosen lisäksi löytyy pienempää ja isompaa versiota, tietty noita nelöitä ja DL-mallia. Erikoisempiin muotoihin käy pystyyn taitettu A4, johon on oma kuorensa.


Samaa ideaa käytin jo aiemmassa kortissa. Näet sen täältä

Kommentit