Jäätyvät saippuakuplat ovat kiehtovia. Kuinka jää alkaa pikkuhiljaa edetä kuplassa ja muodostaa sulanmallisia kuvioita. Joskus kupla alkaa jäätyä ihan toiselta puolelta palloa. Lopulta kupla on kokonaan jäässä. Omasta mielestäni nämä vasta jäätymässä olevat kuplat ovat kaikkein kauneimpia.
Saippuakuplat pysyvät paremmin koossa, kun liemeen laittaa glyserolia (apteekista). Sokeri tekee kuplasta kristallimaisen.
Seoksen suhde on erilainen pakkasen kovuudesta riippuen, mutta tänään käytin seuraavaa sekoitusta
1 tl astianpesuainetta
1 tl glyserolia
2 rkl sokeria
1 dl lämmintä vettä
Makrotex-haasteen aiheena on helmikuu. Talvi, jää ja helmikuu. Se on siinä.
Edellinen kuvani tähän haasteeseen.
Beautiful!
VastaaPoistaThank you!
Poista
VastaaPoistaOi wau tätä täytyykin töissä koklata pikkuisten kanssa,oikeen tutkivaa oppimista kerrakseen.
Mukavaa ystävänpäivää huomiselle❤
Kiitos! Voi tosiaan olla hauskaa lasten kanssa, jos vaan malttavat odottaa, että kupla jäätyy.
PoistaKauniit ovat saippuakuplasi. K
VastaaPoistaiva kun laitoit ohjeen!
Kiitos! Ajattelin, että pääsee muutkin helposti kokeilemaan :)
Poista