Kortti talvisesta Järvenpäästä

 

Valokuva Sibeliuksesta ja kissasta Rantapuistossa pääsi korttiin. 

Joku oli tehnyt Sibbestä lumiveistoksen piknik-pöydän ääreen ja jäädyttänyt hyvin. Kuvaajia riitti aurinkoisena päivänä pieneksi jonoksi asti. Kun kuvat hahmosta alkoivat levitä paikallisessa Facebook-ryhmässä, kuvaajia alkoi liikkua. Kiva idea ja taitava toteutus, aina sikaria ja kulmakarvoja myöden!

Kortin alakulmassa oleva vanerileike on Järvenpään uudesta logosta. Kun logo tuli käyttöön vuosi sitten, rautatieasemalla jaettiin joulukuusenkoristeita, joissa ympyrästä oli leikattu tuo kuvio pois. Nämä pääsivät uusiokäyttöön. Lisää logosta.

Idean kuvaan sain Facebookin Taiteillen luovasti -ryhmästä. Alun parin Repolaisen skäppihaaste oli nimenomaan 30 x 30 cm kokoon, mutta pienensin mittakaavan 15 x 15 cm korttiin. Kommentit

 1. Wau; olet todella luova ja luonnos napattu niin hienosti omaan työhösi! Voi kiitos kun tulit mukaan haasteeseen ja koko kuukausi aikaa tehdä useampiakin töitä! Heleää helmikuuta toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paras kohta on mielestäni tuo kuvan olla oleva "viiva", jonka leikkasin liian isona printatusta kuvasta. Samat värit, samat puut, mutta eli skaala.

   Niin toden totta, sitähän voisi tehdä useampia versioita....

   Poista

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti? Lyhytkin palaute piristää mieltä!