Social Media

Syksyn lehtiä


 

Teimme Järvenpään opiston kuvisryhmässä maalauksia syksyn lehdistä. Ensimmäisellä kerralla viime viikolla saimme kirjalliset ohjeet kuvan tekemiseen ja kävin hakemassa pihalta vaahteranlehden malliksi. 

Lehdet eivät ole vielä aivan kauneimmillaan, kun ei ole ollut yöpakkasia, mutta yksittäisiä värikkäitä lehtiä jo löytyy. 

Tänään lähetimme kuvamme kommentoitavaksi ja kävimme ne läpi ryhmän Google Meet -istunnossa. Saimme palautteet kustakin maalauksesta ja vinkkejä, mitä olisi voinut tehdä toisin. Jatkossa saamme henkilökohtaisia maalausohjeita Whatsapp-sovelluksen välityksellä.  

Yksittäisen lehden maalaaminen on vielä suhteellisen helppoa, mutta kun toisen kerran tehtäväksi tule maalata lehtiä veden pinnalla, menikin jo sormi suuhun. 

Saimme toinen toistaan kauniimpia malleja, mutta tekniikka ei todellakaan ole hallussa. Saan ensi viikolla henkilökohtaista opastusta opettajalta. Luottavaisin mielin uusiin haasteisiin!

 

Yhdistin ensimmäiseen kuvaan tämän hetken @tessitekstaa kalligrafiahaasteen Carpe diem -tekstin Nyt on vuorossa  hiusterällä tehtäviä unsiaaleja. Harjoittelimme niitä eilen Vantaan opistossa. 


 Vuoden teemat:

#tankatammikuu

#haikuhelmikuu

#mottomaaliskuu

#huhtikuunhaaste

#palindromihaaste

#kesäkirjoitusta

#kalligrafiasyksy 

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS