Social Media

Skräppäystä samoista materiaaleista 4/4 talvella 2022

 

Päivin tarvikkeista tehty sivu

Tämänkertaisen haasteen viimeiset materiaalit tulivat Päiviltä. Talvinen teema kuusineen ja lumihiutaleineen oli yhtenäinen ja värimaailma rauhallinen. 

Jo materiaaleja kuvatessa tuli laitettua eläimet erillisten vaaleansinisten taustojen päälle ja siihenhän ne sitten jäivät. Taustapahvi on ruskea, joten eivät ne muuten olisi erottautuneetkaan.

Tästä lähdettiin

Sinisiä timantteja oli reilusti, joten niistä sai ripoteltua "lumisadetta" ympäri sivua. Aaltopahvi on aina mielenkiintoinen ja usein mukanaolevia nauhoja tai nyöriä en tässä edes kaivannut. 

Tämä materiaalipaketti poikkesi muista siinä, että kaikki osaset olivat kooltaan melko pieniä ja mahtuivat C5-kuoreen. Itselläni on tapana lähettää materiaaleja ihan turhan paljon, vaikka paljon vähemmälläkin pärjää. 

Oli jälleen kiva nähdä, miten erilaisia sivuja eri ihmiset tekevät samoista lähtökohdista. Kokemus puhuu ja Pirjo / Repolainen reissaa ja räpeltää on melko ylivoimainen töissään. Häneltä saa hyviä ideoita ja kannustusta jatkoon.

Jos kuulut Facebookin Skräppääjät-ryhmään, näet muiden tekemät sivut tästä linkistä.

2 kommenttia

  1. Voi Sinua ihanaista lämpiminen sanojesi kera!! Se on kyllä totta, että on räpelletty reilusti yli 50-vuotta.. ja naurattaa itseänikin, kun olen jämähtänyt siihen samaan, eli liimaan pitsejä edelleen... kotiompelija mummini aikanaan minullakaikki "jämät" (napit,nauhat, pitsit jen) heitti sanoin:"tie tyttö noista jottain!" Ja tämä tyttö on teki... ei osannut vielä 3-4 -vuotiaana ommella, mutta Eri Keepperiä oli jo silloin ja reilusti sitä kuluikin, hih.. mun paperinukeillakin oli aina pitsiä ja oikeita nappeja vaatteissaan. Ihana harrastus tämä on edelleen ja kiitos kun tulit mukaan rinkiin... eihän tämä vaan ollut tämän vuoden viimeinen laatuaan??

    VastaaPoista
  2. Heh, ei varmasti ole viimeinen laatuaan. On aina mukava osallistua haasteisiin, joten ota vaan yhteyttä, kun vastaavia on tulossa taas.

    VastaaPoista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS