Social Media

Blogiesittely: Juuttisäkki

 

Käsityöläisten kannattaa pitää yhtä. Oli innostuksen kohde sitten sukkien kutominen tai linnunpönttöjen koristelu. Aloitan juttusarjan kotimaisista käsityöblogeista ja ensimmäisenä esittelyvuorossa on vuorossa Lahja ja Sisustus Juuttisäkki Paneliasta, Satakunnasta.

Juuttisäkki perustettiin rakkaudesta suomalaiseen käsityöperinteeseen. Yrittäjä Margit ja hänen äitinsä Inga ovat sydämestään kiinnostuneita korkealaatuisista, kotimaisista käsintehdyistä tuotteista. Tavoitteena on paitsi tuoda esille ja tarjota suomalaisten käsityöläisten taidokkaasti valmistamia tuotteita, myös säilyttää ja vahvistaa käsityön arvostusta nykyaikana.

"Kädentaitoa sydämellä – Suomalaista laatua joka kuituunsa."


Valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia kotimaisia käsintehtyjä tuotteita asusteista sisustustuotteisiin. Jokainen tuote on valittu huolella, ja ne edustavat suomalaista käsityöperinnettä parhaimmillaan. Olipa kyseessä sitten käsintehdyt villasukat, uniikki sisustuselementti tai käytännöllinen, mutta samalla kaunis olkalaukku, voit olla varma, että saat aitoa suomalaista käsityötä parhaimmillaan.


Tuotteet ovat valmistettu rakkaudella, huolella ja ammattitaidolla. Yritys ei tee kompromisseja laadussa, ja jokainen tuote kertoo oman tarinansa suomalaisesta käsityöperinteestä. Kestävyys ei tarkoita vain tuotteen pitkäikäisyyttä, vaan myös sitä, että tuotteet ovat ajattomia ja kestävät aikaa niin muotoilultaan kuin laadultaankin.

Käy tutustumassa monipuoliseen verkkokauppaan ja blogiin!

Ota Juuttisäkki seurantaan Facebookissa ja Instagramissa

 

 

Katso täältä, kuinka kauniisti Margit kuvasi toimintaani. 

 

3 kommenttia

 1. Tuon kassin ottaisin itsellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ole aika hieno! Loistavaa, kun jotkut osaa :)

   Poista
  2. Hei Kristiina! Kiitos kauniista sanoistasi. Lämmittää aina mieltä kun saa kehuja. Voit käydä kurkkaamassa eväskassia täältä: https://www.juuttisakki.fi/p/evaskassi-piknik

   Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS