Social Media

Violetilla mennään!

Väri haaste

Valokuvahaasteet jatkuvat. Repolainen reissaa ja räpeltää julkaisee värihaastetta, jossa on nyt vuorossa violetti.  

Omia kortteja

Ensimmäisenä lähdin etsimään värejä tekemistäni korteista. Tokikaan se ei oikein valokuvahaasteeseen kuulu, mutta olipahan helppo valinta. 

Löytyy synttärikorttia, äitienpäiväkorttia, rippikorttia, tupaantuliaiskorttia, valokorttia ja ihan tavallisia versioita.







 Suurin osa kuvista on kukista ja kasveista. Eipä ihme! Kukissa riittää värivalikoimaa joka lähtöön. 

Leirimuistoja purkissa

Gösta Sundqvistin lauluja Moniossa

Hevisaurus

Aurattua lunta tienpekassa

Heurekan näyttelystä

Kauniit kynttilät

Ilotulitus

Pitäisi oikeastaa merkitä itselleen tarkemmin kuvien erilaisia ominaisuuksia, jotta ne olisi helpommin löydettävissä. Kun kuvien määrä kasvaa vuosien varrella on aika hidasta selata materiaalia taaksepäin.

6 kommenttia

  1. Aivan ihanaa violettia kuvissasi. 💜
    Tottakai kortit, varsinkin itsetehdyt, kuuluvat kuvahaasteeseen. Ja nyt kun mietin, Repolaisen haastehan on kuvahaaste, ei erityisesti valokuvahaaste. Se vasta hienoa olisikin, jos osaisi piirtää tai maalata kuvia itselleen tärkeistä värikkäistä asioista.
    Minullakin on jo kymmeniätuhansia kuvia 🤭... ne ovat melkein kaikki pilvitallennuksessa ja tallennuspalvelun haku esimerkiksi värin perusteella toimii onneksi aika hyvin.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Totta! Repolainenhan tekee paljon mm kortteja itsekin :)

    Onko kuvasi Adoben CC pilvessä? Mun pitäisi tutustua siihen! Olen pitänyt kuvat ihan omalla kovalevyllä ja etsinyt sieltä ihan kuva kerrallaan.

    Mukavaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on perheessä Officen mukana hankittua OneDrive-tilaa. En ole aina ollut kovin tyytyväinen sen käytettävyyteen, mutta pidän kovasti sen "Tänä päivänä" -toiminnosta, joka esittelee kuvia vuosien varrelta. Ja tosiaan aiheenmukainen haku toimii melko hyvin.

      Poista
    2. Okei. Mulla menee puhelimen kuvat pilveen, mutta järkkärin kuvat on se ongelma. OneDrive löytyy ja toki Googlen Drive.

      Poista
  3. Nyt on Upea kattaus violettiä!! KIITOS-KIITOS-KIITOS... lämmittää, kun olet löytänyt violettiä kaikista vuodenajoista, sisältä-ulkoa.... ja luonut sitä myös itse!!
    Värihaaste on tuonut todella elämään väriä - aivan ihanaa käydä katsomassa blogiystävien väripostauksia!! Elokuun iloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hyvin erilaisia toteutuksia eri blogeissa, hyvin mielenkiintoista :)

      Hyvää loppukesää myös sinulle!

      Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Ota yhteyttä!

Instagram

Theme by STS