Social Media

Appelsiini-pähkinäinen uunilohi

 

700 g lohifileetä

1 tl appelsiininkuorta suikaleina

1 rkl appelsiinimehua

1 tl paprikajauhetta

0,5 dl suolaa

0,5 tl mustapippuria

1 rkl vaahterasiirappia

0,5 appelsiinia viipaleina

0,5 dl pekaanipähkinöitä

Nosta lohi UltaPro-vuoan 3,3 l kannelle nahkapuoli alaspäin. Kuivaa fileen pinta talouspaperilla ja poista ruodot.

Raasta appelsiinista kuori ja purista puolikkaan appelsiinin kuori. Mausta filee paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla, sekä appelsiinin mehulla ja kuorella. Leikkaa toinen puoli appelsiinista ohuiksi viipaleiksi MandoChefillä ja levitä ne kalan päälle.

Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Rouhi pekaanipähkinät Yrttileikkurilla tai ShoothChopperilla ja ripottele kypsän kalan päälle.

Nauti kala keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Lähde Maku-lehti

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Ota yhteyttä!

Instagram

Theme by STS