1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
1 rkl rypsiöljyä
1 kg paseerattua tomaattia
1 kasvisliemikuutio
4 dl vetta
1 tl suolaa
2 tl juustokuminaa
1 tl mustapikkuria
1 tl sokeria
200 g vuohenmaitojuustoa
0,5 dl tuoretta oreganoa
Koristeluun
0,5 dl tuoretta oreganoa
100 g vuohenmaitojuustoa
Kuori sipulit ja porkkanat. Rouhi porkkanat ExtraChefissä, lisää sipulit ja silppua. Kuullota kasvikset TupperChef-kattilassa öljyssä. Lisää juustokumina ja jatka paistamista muutama minuutti.
Käädä joukkoon paseerattu tomaatti ja lisää liemikuutia sekä vesi. Anna porista keskilämmöllä n 15 minuuttia.
Mausta tomaattikeitto suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja sokerilla. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Mutustele vuohenjuusto sattumiksi keiton sekaan. Viimeistele tomaattikeitto vuohenjuustolla ja hienonnetulla oreganolla.
Lähde: Maku-lehti 2010
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!