Social Media

Kylmäsavulohipiirakka saaristolaileipäpohjalla

 

200 g             saaristolaisleipää

50 g               voita

1/2                 punasipuli

1/2                 omena

150 g             kylmäsavulohta

1 kpl              kananmuna

100 g             piparjuurituorejuustoa

100 g             ranskankermaa

15 g               tilliä

1/4 tl             mustapippuria

  1. Hienonna saaristolaisleipä ExtraChefissä hienoksi muruksi. Lisää MicroCookissa sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Painele pohja piirasvuokaan. Nosta jääkaappiin.
  2. Hienonna punasipuli ja omena SmoothChopperilla. Ripottele ne piirakkapohjan päälle. Lisää myös kylmäsavulohi.
  3. Sekoita keskenään kananmuna, piparjuurituorejuusto, ranskankerma, Yrttileikkurilla hienonnettu tilli ja mustapippuri. Kaada seos täytteiden päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Ota yhteyttä!

Instagram

Theme by STS