200 g saaristolaisleipää
50 g voita
1/2 punasipuli
1/2 omena
150 g kylmäsavulohta
1 kpl kananmuna
100 g piparjuurituorejuustoa
100 g ranskankermaa
15 g tilliä
1/4 tl mustapippuria
- Hienonna saaristolaisleipä ExtraChefissä hienoksi muruksi. Lisää MicroCookissa sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Painele pohja piirasvuokaan. Nosta jääkaappiin.
- Hienonna punasipuli ja omena SmoothChopperilla. Ripottele ne piirakkapohjan päälle. Lisää myös kylmäsavulohi.
- Sekoita keskenään kananmuna, piparjuurituorejuusto, ranskankerma, Yrttileikkurilla hienonnettu tilli ja mustapippuri. Kaada seos täytteiden päälle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Lähetä kommentti
Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!