Social Media

Omakuvakokeiluja

 


Osallistuin vuonna 2015 valokuvaushaasteeseen, jossa piti kuukauden ajan ottaa omakuvia kerran päivässä. Saimme seuraavan viikon aiheet aina sunnuntai-iltana ja sitten piti miettiä mitähän tuostakin keksisi! 

En ollut tuohon mennessä paljon selfieitä ottanut, jos nyt paljon tuon jälkeenkään. Tuntui nololta kuvata itseä. Ihmettelin jossain askartelutapahtumassa, kun joku oli koonnut skräppi / ProjectLife -albumin täyteen omakuvia. En nähnyt työn kokonaisuutta, vaan jäin pohtimaan niitä valokuvia. Nyt ajattelu on onneksi jo vähän kehittynyt :)

Nyt tarvitaan omakuvia jälleen kerran. Facebookin maaliskuun skräppihaasteessa "This is me" on aiheena omakuva. Siispä yhdistämään nämä kaksi asiaa. 

Kuvan aiheena on "Aina mielessä" ja olin just hakenut pari levyä kananmunia Vaahteranmäen suoramyynnistä. Mitä sitä sanotaan, että miehillä on aina se mielessä. En tiiä mikä, mutta mulle kävi nyt näin ;)


#haaste #skräppihaaste #skräppäys #omakuva

 

 

3 kommenttia

  1. Ja hauskasti yhdistitkin... leiskassa on paljon tutkittavaa ja upeaa taidettasi... ihailen kirjaimia jälleen kerran. Ihanaa kun tulit mukaan haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mustahan tulee tätä menoa varsinainen skräppihörhö!

      Poista
    2. Hih... ihanaa... haasteetkin tulee jatkumaan...
      joten "hörhöily" on oikein suotavaa ja odotettua!!

      Poista

Kerro mitä ajatuksia postaus herätti?
Kaikki palaute kiinnostaa!

Instagram

Theme by STS